Een frisse blik is iets wat veel mensen graag willen. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want je voelt je gewoon een stuk beter met ogen waar geen oogleden voorhangen. Daarnaast is het ook nog een keer een veel jeugdiger gezicht. In deze blog vertellen we je daar de verschillende voordelen van. Lees snel verder en ontdek hoe het zit.

Last met lezen

Veel mensen hebben een probleem met het lezen van boeken, tijdschriften en de letters op TV wanneer hun oogleden zijn gaan hangen. Dit kan met het verstrijken van de jaren gebeuren en het is een probleem dat gelukkig opgelost kan worden met een ooglift of ook wel genoemd de: ooglidcorrectie.

Hoe werkt het?

Je maakt een afspraak bij de cosmetisch specialist. Deze gaat de situatie bekijken en stelt een behandelplan op. In vele gevallen raadpleeg je de zorgverzekeraar dat je een behandeling wilt laten doen. Dan hoor je direct of het vergoed wordt of niet. Zodra dit het geval is, kun je met een gerust hart de behandeling laten doen.

Kies de juiste specialist

Ook op het gebied van plastische chirurgie zijn er helaas mensen die de boel bedriegen en spelen met de gezondheid van mensen. Je kunt daarom het beste maar even goed checken of hij of zij wel goede recensies heeft. Er zijn een aantal tips die we je mee willen geven:

  • Kijk hoe de kliniek er uitziet
  • Doet de arts de behandeling zelf, of laat hij deze door zijn assistenten doen?
  • Ziet de kliniek er van binnen netjes uit?
  • Is de prijs niet te laag (ga nooit voor een prijsstunter)

Doe je voordeel met deze tips.

Conclusie

Een ooglidcorrectie is geen kinderspel. Laat deze daarom altijd doen door een ervaren, gediplomeerde arts.